Leie våre møbler?

Foernitur tilbyr utleie av våre vintage designmøbel i Oslo og omegn. Vi hjelper deg med å lande det unike utseendet du er ute etter for ditt neste prosjekt.

Så hvordan går dette til?

Vi streber etter å holde samspillet avslappet og sivilt. Så det betyr ingen juridiske papirer, bare en avtale om betingelser.

Vår pris for leie av møbler tilsvarer 10% av utsalgsprisen for varen per dag. Vi kan også levere og samle inn (avhengig av tilgjengelighet), slik at du kan fokusere på hva du egentlig skal gjøre. Hvis du er klar til å kjøre, er det bare å ta kontakt så starter vi festen!

  1. Bare ta kontakt og gi oss beskjed om detaljene i prosjektet ditt. Så går vi videre til trinn to.
  2. Du forteller oss hva du trenger. Dette vil hjelpe oss med å sikre at det du ønsker ikke blir solgt når du vil ha det.
  3. Vi avtaler innsamling/ leveringstid og dato. Før varene overleveres til din omsorg, inspiserer vi varene sammen for å identifisere merker, flekker og tegn på slitasje.
  4. Du bruker objektene som avtalt.
  5. Du returnerer/ vi henter varene. De blir sjekket og gjenforent med den resten av familien.
  1. I det usannsynlige tilfellet at noen ting blir skadet mens de er i din omsorg, vil du bli belastet for reparasjonskostnadene. Vi lover å ikke tjene på disse gebyrene og vil dele fakturaene på det eventuelle arbeidet med deg.
  2. Hvis en vare er skadet uten mulighet for reparasjon, vil du bli belastet 85% av utsalgsprisen for varen.
Handlekurv