Møbler som ikke tar seg selv for alvorlig

Vi hedrer den gamle stilen ved å slå den sammen med morgendagens rom.

Med et ønske om å tilgjengeliggjøre skjønnhet som inspirerer til økt tilstedeværelse i hverdagen. På et oppdrag for å støtte hjem til å være rike i karakter, samtidig som det er enkelt å velge en bærekraftig levemåte.

Vår intensjonen er å kunne tilrettelegge slik at det foretrukkes å sirkulere og gjenbruke møbler. Say wooot!? Ja, vi kan absolutt være i velstående og oppløftende miljøer, som samtidig er vevet sammen av ikonisk og tidløs gjennbruksdesign!

Og hvis du glemte det, bare for å si litt om hva du opprinnelig kom hit for; for skattejakten på vintagemøbler. Ønsket vårt er å tilby møbler og gjenstander som har et unikt og ‘eget’ utrykk. Naturlig fanger de uventede møblene oppmerksomheten vår. Møbler som begeistrer og vekker noe på innsiden. De som ikke tar seg selv alt for alvorlig.

Og med respekt for de unike skattene, gis de en mild “vekkelsesrestaurering” bare når det er nødvendig. Slik at de beholder integriteten og det originale uttrykket. Så de kan fortsette å “holde det ekte”!

Shopping Cart

Enquire now

  • Førnitur   +4799103575    SEND SMS